Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zájezd do Velké Británie 2013

Zde se můžete podívat na stránky cestovní kanceláře, která pro nás tento zájezd organizuje. Jedná se o CK Royal.

Jižní Anglie pro Základní školy

Termín:   2.6.-7.6. 2012                                                                                   Program ke stažení Jižní Anglie pro Základní školy_plná verze.doc

1.den:   Odjezd z České republiky přes SRN a Belgii do francouzského přístavu Calais.

2.den:   Příjezd na Britské ostrovy. Dnešní den strávíme v zábavním parku Chessington nedaleko Londýna. V ceně celodenního lístku jsou všechny atrakce, které park nabízí. Můžete navštívit devět tematických zemí, např. divokou Asii, Transylvanii, Zemi draků, či pirátskou jeskyni. Každá z částí parku nabízí netradiční atrakce. Součástí expozice je také ZOO. Večer ubytování v hostitelských rodinách v Brightonu či okolí.

3.den:   V dopoledních hodinách se malebným anglickým venkovem dostameme až k symbolu Velké Británie, Bílým útesům. Zastávka u skalisek Beachy Head a Seven Sisters. Odpoledne přejedeme do přímořského letoviska Brighton. Zde nás čeká prohlídka historického centra města, královského paláce Royal Pavilion a podmořského akvária Sea Life Center. Večer návrat na ubytování do hostitelských rodin.

4.den:   Dnes nás čeká celodenní prohlídka města Portsmouth a jeho historických doků. Společně navštívíme slavné britské lodě HMS Victory, s níž admirál Nelson zvítězil v bitvě u Trafalgaru, a HMS Warrior. Odpoledne vyrazíme do Action Stations, kde si budete moci vyzkoušet horolezeckou stěnu, jaké je to být astronautem, zažít námořní bitvu a jiné atrakce. Večer projížďka lodí okolo přístavu Portsmouth. Poté odjezd na ubytování zpět do hostitelských rodin.

5.den:   Poslední den našeho pobytu ve Velké Británii strávíme v hlavním městě spojeného království, Londýně. Společně projdeme historickou částí City of Westminster okolo budov parlamentu, Buckinghamského paláce a Westminster Abbey. Odpoledne přejedeme do Camden Town, místa nákupů a zároveň třetí nejnavštěvovanější atrakce Londýna. V podvečerních hodinách se rozloučíme s Londýnem na vyhlídkovém kole London Eye. Večer odjezd zpět do České republiky.

6.den:   Návrat do České republiky v odpoledních hodinách.

Cena:   6 890,- Kč + 60 liber vstupy ( 1.800 Kč ) = 8.690,-Kč

Zájezd je možné prodloužit o jeden den (výlet na Isle of Weight) – cena zájezdu 7 690,- Kč

Cena zahrnuje:

dopravu zájezdovým autokarem (klimatizace, kávovar, lednička, bufet, WC, Video)

2x trajekt přes kanál La Manche

3x ubytování v hostitelských rodinách s plnou penzí (oběd ve formě balíčků)

komplexní cestovní pojištění od pojišťovny Union včetně pojištění storno zájezdu a pojištění odpovědnosti za škodu

pojištění proti úpadku CK dle zákona č. 159/1999 Sb.    bezplatné přistavení autobusu k Vaší škole (min. 12 účastníků)

dopravu účastníků do místa setkání s hostitelskou rodinou        služby průvodce po celou dobu zájezdu

Cena nezahrnuje:    vstupy do navštívených objektů a atrakcí – cca 60 Liber (náklady na vstupy jsou orientační dle ceníku z roku 2012 a platí pro 6denní variantu)