Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zájezd do Velké Británie š.r. 2016-17

PŘIHLÁŠKA_York.doc V K VYTISKNUTÍ A  
JanaYork_program.docx K VYTISKNUTÍ

York a Lake District – vzdělávací zájezd ZŠ Březnice

(York, Nottingham, Lake District, Londýn)

 

Termín:   2. května 2017 (úterý) až 8. května 2017 (pondělí)

1.den:   Odjezd z České republiky ve večerních hodinách, přejezd Eurotunnelem a cesta do Yorku. ( odjezd od školy v 19:00 hodin )

2.den:   Po překonání kanálu La Manche přejezd do města York, cestou zastávka v Nottinghamu, prohlídka nejstaršího anglického hostince Trip to Jerusalem a procházka po bájném Sherwoodském lese. Večer ubytování v hostitelských rodinách v okolí Yorku.

3.den:   Celodenní prohlídka města York, jež bývalo kdysi hlavním městem Anglie, návštěva katedrály Yorkminster, Clifford Tower a muzea Vikingů Jorvik Viking Center.  Odpoledne shopping nebo prohlídka muzea železnice. Večer návrat na ubytování.

4.den:   Celodenní výlet do Lake District, fotozastávky a krátký pobyt ve městě Keswick s procházkou k nejkrásnějšímu jezeru v oblasti Derentwater. Odpoledne plavba lodí po jezeře Windermere. Večer návrat na ubytování.

5.den:   Dopoledne výlet do Withby, historického města, které proslavili mimo jiné kapitán James Cook a Bram Stoker, autor hororového románu Drákula. Odpoledne přejezd do Scarborough a návštěva zdejšího podmořského akvária.

6.den:  Celodenní prohlídka Londýna (Westminster Abbey, parlament, Buckinghamský palác, Trafalgar Square a Piccadilly Circus), návštěva nejslavnějšího hračkářství The Hamley´s, projížďka lodí po řece Temži a okružní jízdou kolem důležitých pamětihodností Londýna. Odpoledne projížďka na druhém nejvyšším vyhlídkovém kole na světě London Eye, podle možností dětí – vstupů – návštěva některého ze zábavných muzeí ( London Dudgeon nebo Clink museum ). Ve večerních hodinách odjezd zpět do České republiky.

7.den:   Návrat do České republiky v odpoledních hodinách.

Cena:   8 990,- Kč
(
Cena nezahrnuje: •MHD a vstupy do navštívených objektů a atrakcí  (15 GBP v Yorku a okolí + Londýn  15 GBP London Eye, 4 GBP loď, 16 GBP museum, 3 GBP metro) CELKEM cca 54 GBP

Cena zahrnuje:   

dopravu zájezdovým autokarem (klimatizace, kávovar, lednička, bufet, WC, Video)

2x trajekt přes kanál La Manche

4x ubytování v hostitelských rodinách s plnou penzí (oběd ve formě balíčků)

komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna

pojištění proti úpadku CK dle zákona č. 159/1999 Sb.

bezplatné přistavení autobusu (min. 13 účastníků)

dopravu účastníků do místa setkání s hostitelskou rodinou

služby průvodce po celou dobu zájezdu a dodání informačních materiálů

 

VEŠKERÉ PODKLADY K PLATBĚ – Č.Ú. A TERMÍNY – DOSTANETE AŽ PO ODEVZDÁNÍ PŘIHLÁŠKY. PLATBA PROBĚHNE DVOUFÁZOVĚ – NEJDŘÍVE ZÁLOHA 1000 Kč V LISTOPADU NA ÚČET ŠKOLY A DOPLATEK V ÚNORU 2017 NA ÚČET CESTOVNÍ KANCELÁŘE.